Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@00:46:34 GMT

سود سهام عدالت چقدر است و چگونه واریز خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۸۲۳۱

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی دهقان دهنوی افزود: درصورتی که سهامداران سهام عدالت (هر دو روش مستقیم وغیر مستقیم) اقدام به فروش سهام خود نکرده اند سود سهام سال ۹۸ به آن‌ها پرداخت می‌شود و افرادی که اقدام به فروش سهام خود کرده اند اگر قبل از برگزاری مجمع سالیانه شرکت‌ها باشد سود به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.

وی افزود: اطلاعات سهامداران در اختیار شرکت سپرده کذاری مرکزی است و این شرکت مشخص می‌کند که چه میزان سود به هر سهامدار عدالت تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد:از نظر قانونی مهلت تخصیص سود شرکت‌های سرمایه پذیر به پایان رسیده است و باید سودها را در وجه شرکت سپرده گذاری مرکزی پرداخت کند تا شرکت سپرده گذاری به سهامداران تخصیص دهد.

وی افزود: تلاش ما این است تا پایان امسال این رقم به حساب سهامداران عدالت واریز شود. چنانچه سود چند شرکت نیز تجمیع نشود، بخشی از آن در سال آینده واریز خواهد شد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: افرادی که سهام عدالت آن‌ها مبلغ ۵۰۰ هزار تومان است سود سهام عدالت سال ۹۸ آن‌ها حدود ۲۰۰ هزار تومان است و افرادی که سهام عدالت یک میلیون تومانی دارند سودشان ۲ برابر است.

وی درباره طرح حمایت از سهامداران خرد گفت: بر اساس این طرح سهامداران خردی که در تاریخ ۱۲ اسفند دارایی کمتر از ۱۰ میلیون تومان داشته باشند، چنانچه پرتفوی خود را تا اردیبشهت سال ۱۴۰۱ تغییری ندهند و تا آن زمان بازدهی کمتر از ۲۵درصد از بازار سهام دریافت کرده باشند، ما به التفاوت آن را از صندوق توسعه بازار، اوراق تبعی دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: اوراق تبعی یک نوع بیمه سهم است و این اوراق یک نماد است و روی همه بر سهام‌های افرادی که زیر ۱۰ میلیون سهم دارند اعمال می‌شود.

وی بیان کرد: برای افرادی که سبد سهام ان‌ها بیش از ۱۰ میلیون تومان است ساز و کار دیگری لحاظ خواهیم کرد تا از روش‌های غیر مستقیم استفاده کنند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: این طرح برای افرادی است که امسال سهام خریداری کردند و مشمول سهامداران سهام عدالت نمی‌شود.

دهقان دهنوی با اشاره به اینکه یکی از جنبه‌های اعتمادسازی در بازار سرمایه، تقویت نظارت است ادامه داد: آرامش و ثبات و سودآوری ‌بازارسرمایه، برای کسانی خواهد بود که در چارچوب ‌مقررات فعالیت می‌کنند.

وی گفت: نهادهای مالی حاضر در بازار سرمایه برای ارائه خدمات با کیفیت به اعضاء، از نظر کمی و کیفی خود را گسترش بدهند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: بازار سرمایه بازاری مبتنی بر علم است و افراد دارای مسئولیت باید در آن اظهار نظر کنند، اما اظهار نظرهای غیر مسئولانه ممکن است موجب ضربه به اعتماد مردم و آرامش بازار سرمایه شود.

وی با بیان اینکه شرایط بازار سرمایه در کشور رو به بهبود است گفت: بازنگری در دستورالعمل بازارگردانی آغاز شده است و مسیر را به گونه‌ای طراحی خواهیم کرد که هم شرایط خاص بازار سرمایه کشور در نظر گرفته شود و هم از تجربیات جهانی بهره بگیریم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سهام عدالت بورس رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست

ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟